• Yeni Kız
Elizabeth Urquhart'ın 'Hafif ve Parlak Çiçek III' Tuval Sanatının Ticari Markası

Elizabeth Urquhart'ın 'Hafif ve Parlak Çiçek III' Tuval Sanatının Ticari Markası

Ürün Puanı:
₺ 0.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Sanatçı : Elizabeth Urquhart Subject : Floral Style : Mid-Century Modern Product Type : Galeriye Sarılmış Tuval sanatıbu asılmaya hazır, galeriye sarılmış sanat eseri narin mor süsenlere sahiptir. Kendi kendini yetiştiren fotoğrafçı Elizabeth Urquhart doğadan ilham alıyor ve dış mekanın sürekli değişen güzelliğini yakalamak için fotoğrafçılığı kullanıyor. Kanada'da genç bir kız olarak, annesinin bahçesinde ve ailesinin göl kenarındaki kulübesinde, bir yaz gününün güzelliğine kapılarak sayısız saatler geçirdi. Bugün, fotoğraf çekerken ve kurgularken, eserinin evinde asılı olduğunu hayal ediyor ve süslemek isteyeceği sanat eserleri yaratıyor. Bir veya iki rengi izole ederek, yumuşak aydınlatma ve dar bir odak derinliği kullanarak ve düzenleme sırasında doku uygulayarak sakinleştirici basitleştirilmiş görüntüler oluşturur.Çağdaş, rustik, modern veya geleneksel tarzda bir dekor olsun, Trademark Fine Art, her stili kesinlikle tamamlayacak çeşitli yüksek kaliteli, özenle inşa edilmiş duvar sanatı sunar. Büyüleyici özetlerden nefes kesen manzaralara kadar, evinizin herhangi bir alanına kesinlikle heyecan getirecek çeşitli boyutlarda çok sayıda sanat teması sunuyoruz. Yatak odasından oturma odasına, hatta ofise kadar, Ticari Marka Güzel Sanatlar profesyonelce el işi yapar, yıllarca hayran kalacak duvar dekorunu asmaya hazırdır! Elizabeth Urquhart 'Hafif ve Parlak Çiçek III' Tuval Sanatı.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Hallmark Doğum Günü Kartı

₺ 17.96

Hallmark markası, tebrik kartları, hediye paketleri ve daha fazlası için en iyisi olarak kabul edilmektedir Hallmark, 100 yılı aşkın bir süredir müşterilerinin günlük anları da

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.