• Yeni Kız
Baraj iyi Tedarik A.Ş. Büyük ve Uzun erkek Uzun Kollu Jersey Henley Gömlek

Baraj iyi Tedarik A.Ş. Büyük ve Uzun erkek Uzun Kollu Jersey Henley Gömlek

Ürün Puanı:
₺ 66.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Katmanlı ya da kendi başına, bu baraj iyi Henley işe yarıyor. Soğutma kumaşı, ne yapıyor olursanız olun kendinizi soğutmanızı sağlar. Her türlü şeyi tutmak için bir ön cep yapılırken, Baraj iyi çukur köşebentleri ve tasarlanmış streç omuz dikişleri endişelenmeden sallanabileceğiniz veya büyük esneyebileceğiniz anlamına gelir. Ve büyükten bahsetmişken - buna en çok ihtiyacı olan adamlar için daha fazla yer var. Güçlendirilmiş dikişli sağlam 2 düğmeli plaket, dikişleri daha güçlü ve daha dayanıklı hale getirir. Dayanıklı yaka ve manşetler zevkiniz için nervürlüdür. BARAJ uzun kollu, dışarıda kar kürüyor olsanız bile bu boruları sıcak tutmaya yardımcı olur. Sizinle birlikte hareket etmek için doğal olarak uzanan kumaşla çalışırken rahat kalın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Resimler, Mini Buket IV

₺ 3.00

Bu muhteşem nefes kesici çiçek görüntüsünü ev dekorunuzun bir parçası haline getirin Görüntü, kesinlikle sahip olmayı seveceğiniz narin ama göz kamaştırıcı bir güzelliğ

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.