• Yeni Kız
Igloo qt. Disney Pixar'ın Oyun Arkadaşı Sert Soğutucu

Igloo qt. Disney Pixar'ın Oyun Arkadaşı Sert Soğutucu

Ürün Puanı:
₺ 1.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

En sıcak ünlü yarış arabası Disney ve Pixar'ın Şimşek mcqueen'i biraz daha serinledi. Pistonun pistinden Route 66'nın açık yollarına kadar, nereye giderseniz gidin, yepyeni 7qt'den ilham alın. Şimşek Mc Queen Oyun Arkadaşı Dostum. Pedalı metale koyun ve Lightning Mc Queen gibi açık yola çıkın ve bu ikonik çadır üstü soğutucuyu kendi çukur ekibiniz için atıştırmalıklar ve içeceklerle ağzına kadar doldurun. Dünya çapında denenmiş ve gerçek bir favori olan bu çok yönlü 9 kutu soğutucu, ikonik çadır üstü tasarımımızı, işte veya oyunda ortalama büyüklükteki öğle yemeği iştahları için mükemmel, her yere götürülebilen bir boyutta sunuyor. Eskimo 7 qt. Disney Playmate Pal Sert Taraflı Soğutucu-Şimşek Mcqueen : Özel sürüm Disney ve Pixar Playmate Pal. Markalı çadır üstü tasarımın kullanımı ve taşınması kolaydır. Tek elle kullanım için basmalı kapak tasarımı. İçeriğe kolay erişim için kapak her iki tarafa da açılır. Güvenli kapak dökülmeleri önlemeye yardımcı olur. Tek elle taşıma kabiliyeti için kalıplanmış tutamak. Boyutu perspektife koyun : 9 kutuya kadar tutar. 7 Litre.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Ve Erkek Baller 3. Kaymak

₺ 2.67

Erkek And1 Baller 3.0 sürgülü sandaletlerde ayaklarınızın rahatlamasına izin verin! Oyun öncesi veya sonrası için veya sadece hareket halindeyken rahat bir sandalet olarak kaymak i

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.