• Yeni Kız
İş Kaynağı mil Laminasyon Torbaları Laminasyon Torbası Levha Boyutu: mil Kalınlık - Dayanıklı, Neme Dayanıklı, Solmaya

İş Kaynağı mil Laminasyon Torbaları Laminasyon Torbası Levha Boyutu: mil Kalınlık - Dayanıklı, Neme Dayanıklı, Solmaya

Ürün Puanı:
₺ 37.96

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Laminasyon torbaları, mükemmel netlik ve yapışma için birinci sınıf filmlerden ve yapıştırıcılardan yapılır. 5 Mm kalınlığındaki dayanıklı yapısı, belgelerinizi ve fotoğraflarınızı nemden, solmadan ve günlük kullanımdan korur ve korur. Şeffaf, şeffaf malzeme, tüm bilgilerinizi tamamen görünür tutmak için önemli bilgilerin kaplanmasını önler. Üniversal laminasyon poşetleri, 5 mil, 9 "x 11-1 / 2 " poşetleri kabul eden tüm termal laminatörler (ayrı satılır) için tasarlanmıştır. Ürün Tipi - Laminasyon Torbası. Kalınlık / ölçü - 5 mil. Menşe Ülke - Çin. Geri dönüştürülmüş - Hayır. Montaj Gerekli - Hayır. Renkler - Açık. Özellikler - Solmaya Karşı dayanıklıdır. Üretici - iş kaynağı. İmalatçı Parça Numarası - 20849. Sınırlı Garanti - 1 Yıl. Yeşil Gösterge - Y.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

HİKAYE UZAYLI BEBEK KOSTÜMÜ

₺ 85.98

Küçük çocuğunuz bu Oyuncak Hikayesi Uzaylı Bebek kostümüyle bu dünyadan dışarı bakacak Kostüm, kolay bebek bezi değişimi için pantolon dikişinde Cırt cırtlı yumuşak bir

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.