• Yeni Kız
Elmas Bıçak 14 Beton Testere Bıçağı ıslak veya Kuru Parçalı Kesme Tekerleği Duvarcılık Islak Testere Bıçağı Genel

Elmas Bıçak 14 Beton Testere Bıçağı ıslak veya Kuru Parçalı Kesme Tekerleği Duvarcılık Islak Testere Bıçağı Genel

Ürün Puanı:
₺ 37.70

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Marka Tanıtımıvevor, ekipman ve aletler konusunda uzmanlaşmış lider bir markadır. Binlerce motive olmuş çalışanla birlikte VEVOR, müşterilerimize inanılmaz derecede düşük fiyatlarla zorlu ekipman ve araçlar sunar. Bugün VEVOR, 10 milyondan fazla küresel üyesi olan 200'den fazla ülkenin pazarlarını işgal etti.Bu üstün elmas daire testere, kürlenmiş beton, duvarcılık ve taş için genel amaçlı bir bıçaktır. Taş, tuğla vb. Kesmek için uygundur. Lazer kaynaklı çentikler onu daha dayanıklı hale getirir. Tuğla kesicimiz redüksiyon halkaları ile donatılmıştır. DÜZGÜN ve hızlı kesim : Daire testere için duvar bıçağımız, çoğu karo malzemesinde hızlı kesim yapmak üzere tasarlanmıştır. Segment yüksekliği 0.47 "/ 12mm, çardak DM-1 "/ 25.4mm, genişletilmiş segment bıçağın servis ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Sağlam yapı : Parçalı elmas bıçak, yüksek performanslı elmastan yapılmıştır. Tutarlı elmas içeriği, duvar bıçağını daha dayanıklı hale getirir. Tozu en aza indirirken kesim hızını artırmak için daha ince çentik. BASİT kullanım : Beton bıçaklar kuru veya ıslak kesim için evrensel olarak kullanılabilir. Kesim için ücretsiz talaşlı süper ince porselen testere bıçağı, elde tutulan makine ile standart 1 "çardak eşleşmesi. KOMPLE SET : Duvar bıçağı, çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek harika testere bıçakları ve redüksiyon halkaları (testere bıçaklarıyla aynı sayıda) ile birlikte gelir. Zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. GENİŞ uygulama : Bu mermer kesme bıçakları genel amaçlar için idealdir, beton, taş, granit, tuğla, fayans ve diğer sert malzemelerle iyi çalışır. Bir inşaat işçisi, tesisatçı, fayans montajcısı, DIY meraklısı olun, bu kesici alet sizin için mükemmel bir bıçaktır.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

içinde. Genel Turbo Bıçak

₺ 37.70

En iyisi olacak şekilde tasarlandı, ODYN 4 inç Genel Turbo Bıçak, tutarlı bir şekilde hızlı ve pürüzsüz kesimler sağlar Bu bıçak, 4 delikli gömme kesime ve doğal veya mühen

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.