• Yeni Kız
Swimline Gündönümü Su Sporları Şişme Flamingo Binici Tekne Çekilebilir Tüp

Swimline Gündönümü Su Sporları Şişme Flamingo Binici Tekne Çekilebilir Tüp

Ürün Puanı:
₺ 3.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu süper boyutlu çekilebilir flamingo ile suyun üzerinde pembe olun. Dayanıklı ve konforlu, 1-2 biniciyi barındıracak şekilde üretilmiştir. Kavrama kolları ekstra yastıklıdır, bu nedenle beyaz boğum yaparken yine de rahat bir tutuş olacaktır! 13 Yaş ve üstü çocuklar için uygundur. 340 lbs ağırlık kapasitesi. Uyarılar : Her zaman uygun şekilde takılmış bir can yeleği giyin. Yetişkinler için asla 20 mil / s'yi (32 km / s) aşmayın. çocuklar için 15 mil (24 km / s). Bir seferde asla birden fazla tüp çekmeyin veya tüpü kişisel bir yüzdürme cihazı olarak kullanmayın. Kullanımdan önce ve kullanım sırasında her zaman çekme halatının tüm vücut parçalarından uzak olduğundan emin olun. * Lay-on inşaat 1-2 biniciye uyar * Konfor sürtünme pedli naylon kapak * Çekme halatı için hızlı bağlantı adaptörü • 6 konfor kavrama kolu • 2 valf / hazne * 340 lbs ağırlık kapasitesi.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

'Brien Kişi Tüp Halatı-

₺ 479.98

Bu bizim mi?düzenli mi? tüp ipi, 1 ve 2 kişilik tüpler için en iyisi, maksimum toplam binici ağırlığı 340 pound'a kadar 60? ortalama 2.375 lbs ile uzunluk kopma mukavemeti O'Brien

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.