• Yeni Kız
Danby 5. cu. ft. Beyaz Göğüs Dondurucu

Danby 5. cu. ft. Beyaz Göğüs Dondurucu

Ürün Puanı:
₺ 1358.32

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Çok yönlü ve hafif, kompakt bir göğüs dondurucusu arıyorsanız, daha fazla bakmayın. Danby'nin bu olağanüstü modeli, 5,5 fit küp (156 litre) dondurucu alanı sunar ve yalnızca minimum miktarda yer kaplayacak şekilde tasarlanmıştır. Evler, ofisler, daireler, kınamak ve evler için ideal bir ünitedir. Vinil kaplı sepet, en sevdiğiniz ve en çok kullanılan gıda maddelerini ayırmanıza izin verirken, iç astar kolay temizlik için özel olarak tasarlanmıştır. Dolap ve yuvarlak kapak, soğuğu içeride ve ısıyı dışarıda tutmak için köpük yalıtımıyla yapıldığından, enerji faturalarınız bu yüksek verimli cihazla çatıdan geçmeyecektir. Modern mekanik termostat, öne monteli tasarımı sayesinde kolayca kurulabilir ve izlenebilir ve uygun buz çözme tahliyesi bakımı kolay bir esinti haline getirir. Danby 5.5 Cu. Ft. Göğüs Dondurucu, Beyaz DCF055 A2 WDB-3'te. Çevre dostu R600a soğutucu. Enerji verimli köpük yalıtımlı dolap ve kapak. Önden montajlı mekanik termostat, kolay sıcaklık kontrolü için elverişli bir konuma sahiptir. Öne monte edilmiş drenaj, manuel buz çözme sırasında kolay drenaj sağlar. 1 daha küçük, sık kullanılan eşyalar için ayarlanabilir tel saklama sepeti. Arka silindirler ve ön tesviye ayakları kolay kurulum sağlar. Modern bir görünüm için yuvarlak kapak tasarımı. Kolay temizlenen iç astar.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

6. Cu. Ft. Dik Dondurucu

₺ 1.00

Yerden tasarruf sağlayan tasarıma sahip Ticari Serin bağımsız dik dondurucu, onu kullanabilecek herhangi bir eve depolama alanı ekler Tel raflar, gömme kapı kolu ve ayarlanabilir ter

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.