• Yeni Kız
Bisiklet Mağazası 10 Vitesli Yedek Bisiklet Zinciri

Bisiklet Mağazası 10 Vitesli Yedek Bisiklet Zinciri

Ürün Puanı:
₺ 365.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bisiklet Mağazası Çok Hızlı Değiştirme Zinciri, çoğu dişli sistemine uyacak şekilde tasarlanmıştır ve yol, hibrit ve dağ bisikletleriyle uyumludur. Bu ağır hizmet tipi çelik bisiklet zincirini 5 ila 8 vitesli arka vites değiştirici sistemli 10 ila 24 vitesli bisikletlerde kullanabilirsiniz. Bu zincir, sizi hızlı bir şekilde yedeklemenizi ve çalıştırmanızı sağlamak için kolay kurulum için bir basma pimi de dahil olmak üzere 118 bağlantıya sahiptir. Zinciri kısaltmak veya eski bir zinciri çıkarmak için ayrı olarak satılan Bisiklet Mağazası Zinciri Tamir takımı gibi bir alet gerekebilir. Bisiklet Mağazası 10-24 Hız Değiştirme Bisiklet Zinciri : Çoğu 10-24 hız bisikletine uyar. 5-8 arka çarklı vites değiştirici sistemler için. 118 Bağlantılı 1/2 "X 3/32”. Uçların kolay montajı ve takılması için basma pimi. Dayanıklı çelik konstrüksiyon. Zincir aracı gerekli.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Düz BCD 56T Aynakol, Gümüş

₺ 1133.78

Bu özel vintage bisiklet veya favori tek hız için SE Düz halkalar, bisiklet performansınızı iyileştirmenin harika bir yoludur Kalite ve uygun fiyat standardı ve tüm halkalarımız

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.