• Yeni Kız
Nathan James Sophie Ahşap Depolamalı Taşınabilir Bilgisayar Masası, Açık Ceviz Siyahı

Nathan James Sophie Ahşap Depolamalı Taşınabilir Bilgisayar Masası, Açık Ceviz Siyahı

Ürün Puanı:
₺ 0.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Sophie masası, herhangi bir ev ofisine veya yaşam alanına çekicilik katacak temiz çizgileri ve modern bir görünümü vurgular. Sophie, notlarınızı, ofis malzemelerinizi ve atıştırmalıklarınızı düzenli ve en önemlisi erişimi kolay tutmak için bitmiş iç mekanlara sahip iki ön çekmeceye sahiptir. Karışık malzeme mükemmelliği yaratmak için parlak metal donanımla yan yana yerleştirilmiş güzel bir açık ceviz ahşap tahıl kaplamaya sahiptir. Bitmiş bir arka panel, bu masanın odanın ortasında yüzebileceği ve yine de şık görünebileceği anlamına gelir. Hepsinden iyisi, bu çağdaş masa yeterince geniş bir yüzey alanına sahiptir, böylece kağıtları yayabilirsiniz ve yine de masanın köşesinde kıvrılmış bir kedi için yeterli alana sahip olabilirsiniz. Biz buna kazan-kazan diyoruz! Sophie yazı masamızda ekstra saklama için iki çekmece bulunmaktadır. Hafif ceviz ahşap yüzeyi, ev ofisinizde veya yaşam alanınızda etkili bir çalışma alanı için dizüstü bilgisayarınızı ve kağıtlarınızı görüntüleyebilir. Bu çalışma masasının temiz çizgisi ve parlak metal ayakları, onu her türlü iç mekanı tamamlamak için doğal malzemeler ve yüzeylerle modern bir parça haline getiriyor. Sağlam yapılı ve arkası bitmiş 18 inç genişliğindeki ofis masası, bilgisayar masasının odanın ortasında yüzmesini sağlar. Uzunluk : 43 "x Genişlik : 18" x Yükseklik : 30 " ceviz ahşap masa. Kolay 90 dakikalık montaj.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Boahaus Taoyuan Masası

₺ 3.00

Sade, pratik, zarif, hafif ve çok modern olan bu kelimeler, çok ergonomik olan ve gereğinden fazla yer kaplamayan, küçük mekanlar için mükemmel ama çok şık, temizlik ve sadelik ar

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.