• Yeni Kız
Merak Ulus Uzun Kollu Rahat Fit Çiçek Baskı Ceket Paketi

Merak Ulus Uzun Kollu Rahat Fit Çiçek Baskı Ceket Paketi

Ürün Puanı:
₺ 29.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Sevimli çiçek baskı tasarımı ile yürümeye başlayan kız hafif ceket. Yansıtıcı fermuar çektirme bantlı tam boy fermuar, elastik manşetli uzun kollu, kolay taşıma için 2 ön cep. Çocuğunuza en iyi konforu sağlamak için jarse astarı örün. Tamamen rahat ve sevimli! Bu Wonder Nation ceketi, dışarı çıkarken onu kapalı tutmak için tam fermuarlı ve ek bir katman için örgü astarlı bebeğiniz veya yürümeye başlayan kızınız için mükemmeldir. % 100 Polyester;% 35 pamuk;% 65 polyester. örme jarse astarı. kapüşonlu ceket. yansıtıcı; ön fermuar kapatma. 2 ön cep. Makinede soğuk yıkayın, Benzer renklerle yıkayın, Gerektiğinde sadece klorsuz ağartıcı kullanın, Düşük, Düşük demirle kurulayın. Vietnam Komutanıyım.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kız Bebek Tersinir Yelek

₺ 2.67

Bu Healthtex Baby Girls 'Tersinir Yeleği ile kız bebeğinizi sıcak ve sevimli tutun Bunu alırsın ve kızın 2 sevimli ve pratik yelek alır! Çeşitli seçenekler arasından seçim yap�

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.