• Yeni Kız
Zaman ve Gerçek Kadın Tam Boy Yumuşak Örgü Renkli Jeggings

Zaman ve Gerçek Kadın Tam Boy Yumuşak Örgü Renkli Jeggings

Ürün Puanı:
₺ 1.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Time ve Tru Women's Jeggings ile yeni günlük poponuza merhaba deyin. Figürü gururlandıran bir uyum için süper yumuşak ve esnek kumaştan yapılmışlardır ve kapalı elastik bel bandı ile sorunsuz bir çekme stiline sahiptirler, böylece herhangi bir düğme veya fermuarla uğraşmanıza gerek kalmaz. aceleniz var. İşlemeli vurgulu iki kullanışlı arka cep de vardır ve ceplerde klasik bir dokunuş için perçinler bulunur. Bir dizi kemer halkası, gündelik gardırobunuzu tamamlamak için çeşitli kot yıkamalarda bulunan jeggings'i tamamlar. Yaklaşık. Model Ölçümleri : Yükseklik : 5'10 ", Bel : 26", Göğüs : 33 ", Kalçalar : 36 ". Model bir boyut S giyiyor. Yüksek artış; yaklaşık. iç dikiş : 29 ". Dar kesim; ayak bileği uzunluğu. Sahte düğmeli sinekli elastik kemer. İki işlevsel olmayan ön cep ve iki işlevsel arka yama cebi; kemer halkaları. Streç örme kumaş, sizinle birlikte hareket etmek için yapılmıştır. % 56 Pamuk /% 37 Polyester /% 7 Spandeks. Makinede yıkanabilir. İthal.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kadın Artı Jeggings

₺ 3.33

Kadınların yanı sıra Kaya ve Taş Jeggings ile klasik kot görünümünün ve tozlukların günlük konforunun tadını çıkarın Mükemmel esneme ve toparlanma için bir miktar spandek

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.