• Yeni Kız
Skechers Kadın Spor D'LİTES Me Time Bağcıklı Atletik Spor Ayakkabı, Geniş Genişlik Mevcut

Skechers Kadın Spor D'LİTES Me Time Bağcıklı Atletik Spor Ayakkabı, Geniş Genişlik Mevcut

Ürün Puanı:
₺ 0.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

SKECHERS D'LİTES - Me Time ayakkabısı ile klasik rahat tarzda bir numaraya dikkat edin. Pürüzsüz trubuck deri ve kılıflı jarse örgü kumaşın üst kısmı, dikişli ve bindirme desenli bağcıklı sportif gündelik spor ayakkabıda. Hava Soğutmalı Hafızalı Köpük iç taban. Pürüzsüz yumuşak trubuck deri üst. Yumuşak kaplamalı jarse kumaş yan paneller. Bağcıklı sportif atletik antrenman ve yürüyüş spor ayakkabı tasarımı. Dikiş aksanları. Renkli kenar süslemesini daraltın. Yan S logosu. Önden bağla. Yastıklı yaka ve dil. Yumuşak kumaş ayakkabı astarı. Hava Soğutmalı Hafızalı Köpük yastıklı konfor iç taban. Hafif şok emici destekleyici orta taban. Esnek kauçuk çekiş dış taban. 1 1/4 inç dahili topuk.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kolay Sokak Amaçlı Slip ons

₺ 43.98

Gün boyu giyebileceğiniz şık bir ayakkabı olan Easy Street'in Amacı, üst kısmında onu özel kılan minik perfs ile detaylandırılıyor Hareket etmeniz için yer sağlayan streç ka

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.