• Yeni Kız
Skechers Kadın Fle Temyiz 3. İlk Insight Spor Ayakkabı

Skechers Kadın Fle Temyiz 3. İlk Insight Spor Ayakkabı

Ürün Puanı:
₺ 73.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

SKECHERS Flex Appeal 3.0 - First Insight ayakkabısı ile atletik konforu ve sportif görünümü önceliğiniz haline getirin. Dikişli desenli ve Hava Soğutmalı Hafızalı Köpük astarlı, bağcıklı atletik sportif antrenman spor ayakkabısında yumuşak düz örgü file kumaş üst kısım. UL> Yumuşak düz örgü örgü neredeyse tek parça kumaş üst. Lace up atletik sportif eğitim spor ayakkabı tasarımı. Dikiş aksanları. Kontrast veya eşleşen trim detayına sahip düz renk kumaş. Daha fazla dayanıklılık için bağcıklarda pürüzsüz sentetik kaplama. Sportif dokuma doku örgü tasarımı. Yan S logosu. Üstte çekme halkalı kumaş topuk paneli detayı. Önden bağla. Yastıklı yaka ve dil. Yumuşak kumaş ayakkabı astarı. Hava Soğutmalı Hafızalı Köpük yastıklı konfor iç taban. Hava Soğutmalı hafif şok emici orta taban. Süper esnek çekiş dış taban. Eşleşen veya kontrast renkli orta taban şeridi. 1 inç topuk. Makinede Yıkanabilir tasarım - nazik döngü soğukta yıkayın, havayla kurumaya asın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kolay Sokak Jo Konfor Patik

₺ 3.00

Easy Street'in bu ayak bileği botlarıyla günlük ayakkabı koleksiyonunuzu yenileyin Jo, özel uyumu sağlamaya yardımcı olacak özelliklere uyacak şekilde gerdirilmiş, üstte tasarla

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.