• Yeni Kız
Kadın Melinda Sıcak ve Rahat Örme Bere ve Yumuşak Peluş Sonsuzluk Eşarp Paketi

Kadın Melinda Sıcak ve Rahat Örme Bere ve Yumuşak Peluş Sonsuzluk Eşarp Paketi

Ürün Puanı:
₺ 25.96

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Aerusi Bere Şapkası ve Aerusi Yumuşak Sonsuzluk Atkısı içeren bu paketle Sonbahar sezonu için hazırlanın! Eşarplarımız dayanıklı, hafif ve esnektir ve dokunuşa karşı yumuşaktır. Bu çok yönlü eşarp birçok modaya uygun şekilde giyilebilir (resimlerimizde belirtildiği gibi). Kasketlerimiz dayanıklı, hafif ve esnektir ve dokunuşa karşı yumuşaktır. Bu çok yönlü aksesuar seti en iyi sonbahar veya kış mevsimlerinde giyilir. Bu paket aynı zamanda arkadaşlarınız ve aile üyeleriniz için harika hediyeler sunar! Geniş ebatlı ve kırışmamaya özen gösterilerek üretilen Aerusi, gardırobunuza biraz stil katmak için burada! Aerusi Melinda Örme Bere inanılmaz derecede yumuşak, lüks bir his. Birçok durum için giyilebilir. Ponpon tarzı bere örün. Daha kısa, daha uyumlu bir görünüm için uzun stil katlanabilir. Boyutlar : 8 inç G x 11 inç L. Çevresi : 18in. Bir Beden En Çok Uyuyor. Aerusi Kadın Sonsuzluk Eşarp% 100 Akrilik malzeme. Boynunuzu şık bir şekilde sıcak tutun. Rahat, rahat ve yumuşak sonsuzluk atkısı. Birkaç farklı stilde giyilebilir. 22 inç U x 27,75 inç G.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kadın Büyük Beden Şal

₺ 3.33

Bu çarpıcı büyük beden şal ile ilkel hevesinizi yansıtan bir stil yakalayın Bu jarse örgü şal, zarafeti boynunuzun etrafındaki optimum konfor ve sıcaklıkla harmanlıyor Kenarla

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.