• Yeni Kız
Brinley Şirketi. Bayan Tru Konfor Köpük Ekstra Geniş Buzağı Streç Diz Yüksek Çizme

Brinley Şirketi. Bayan Tru Konfor Köpük Ekstra Geniş Buzağı Streç Diz Yüksek Çizme

Ürün Puanı:
₺ 2.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Soğuk mevsimler için en şık bot, Brinley Co.'nun Deviri. Bu ekstra geniş dana vegan deri stili, 4 mm Tru Comfort Foam ™ ayak tabanına ve yürünebilir bir yükseklik için blok topuğa sahiptir. Bir iç fermuar ve şık, yüksek alçak bir üst çizgi tasarımı cesurca bitirir. Topuk Yüksekliği : 4 inç. Topuk Tipi : Blok Topuk. Platform Yüksekliği : Düz inç. Şaft Yüksekliği : 16 inç. Buzağı Çevresi : 15 inç. Üst Çevresi : 15 inç. Ayakkabı Genişliği : Orta. Kapatma Türü : İç Fermuar. Ayak Stili : Badem. Astar : Taklit Kürk. Üst Malzeme : Vegan Deri. Dış taban Malzemesi : insan yapımı. Ayak Tabanı : 4 MM Tru Comfort Foam™. Tüm ölçümler yaklaşıktır ve 6 beden kullanılarak alınmıştır. Ölçümlerin boyuta göre biraz değişebileceğini lütfen unutmayın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Bayan Diz Boyu Fırfırlı Bot

₺ 79.98

Brinley Co.'nun Vellda botu ile gardırobunuza biraz parlama ekleyin Bu göz kamaştırıcı yeni stil mikro süetten yapılmıştır ve her durum için mükemmel topuk yüksekliğine sahipt

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.