• Yeni Kız
ProsourceFit Olimpik Halter Çok Amaçlı Ağırlık Kaldırma Çubuğu, Kadınlar

ProsourceFit Olimpik Halter Çok Amaçlı Ağırlık Kaldırma Çubuğu, Kadınlar

Ürün Puanı:
₺ 1.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Garaj spor salonunuzu mu inşa ediyorsunuz yoksa bir fitness stüdyosuna mı sahipsiniz? Büyük asansörler için barbell olmadan hiçbir antrenman alanı tamamlanmaz. İster Cross Fit hayranı olun, ister güç kaldırıcı olun, ister sadece kilo vermeye çalışın, halter, güçlü kaslar ve fonksiyonel zindelik için yapabileceğiniz en iyi yatırımlardan biridir. Ağız kavgası, sırt sıraları, göğüs ve omuz presleri, deadlift, omuz silkme ve daha fazlasını yaparak tek bir kaldırma çubuğuyla tam bir vücut egzersizi yapın. Prosource Fit barbell'ler, standart ağız kavgasından Olimpik asansörlere ve Cross Fit antrenmanlarına kadar birçok amaç göz önünde bulundurularak hem erkekler hem de kadınlar için benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır (daha büyük bar erkekler içindir). Orta tırtıl, Olimpik veya güç asansörleri için el pozisyonunuzu yönlendirmek için çift işaretlere sahiptir ve tırtılsız pürüzsüz bir merkez ellerde ve sırtta kolaydır. 160k PSİ çelik çubukların her ikisi de dayanıklılık, pas koruması ve cilalı bir görünüm için siyah fosfat kaplama ile kaplanmıştır. Rulmanlı krom kollar (kadın çubuklarında 12,5 ”, erkeklerde 16,25”), temizleme ve kapma gibi ağır egzersizlere izin vermek için çubuğun kolay hareketi için yumuşak bir dönüş sağlar. Standart tampon plakaları bu barbelllere uyar, böylece daha fazla güç ve dayanıklılık için ağırlığı artırmaya ve ayarlamaya devam edebilirsiniz. Sınırlı ömür boyu garanti dahildir, böylece güvenle satın alabilirsiniz. Sorularınız veya endişeleriniz için lütfen müşteri hizmetlerine başvurun : (855) 552-2637. Pazartesiden cumaya sabah 8 : 30'dan akşam 4 : 30'a kadar açıkız Pasifik Standart Saati Çok Amaçlı Olimpik Halter, Bayan : ÇOK amaçlı - Barbelller güç ve kuvvet antrenmanı, Cross Fit, halter ve ticari veya ev spor salonları için idealdir. Dayanıklı ÇELİK - dayanıklılık ve pas önleme için fosfat kaplamalı ve krom kollu 160k PSI çelik çubuk. OLİMPİK STANDART ÖLÇÜ ÇUBUKLARI - Erkekler : 44 lb, 86,6 ”uzunluğunda, 28 mm çapında. Kadın : 33lb, 79.13 ”uzun, 25mm çap. PÜRÜZSÜZ sıkma Manşonları standart tampon plakalara uyar ve temizleme ve kapma gibi egzersizler için doğru dönüşü sağlar. TIRTIL - Standart orta elmas tırtıl, sırt ve ellerde kolay olan pürüzsüz tırtılsız bir merkez ile güvenli bir tutuş sağlar.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Oly Birleşik Çubuk, Krom

₺ 159.98

Herkes kol gününü sever, ancak Body Solid Olympic Combo Bar'ı kullanabildiğiniz zaman muhtemelen herkesten biraz daha fazla seveceksiniz Bu yenilikçi, iki konumlu çelik çubuk, maksim

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.