• Yeni Kız
Titan Ticari Multi Trac CS 24 8.50- NHS G Lastik

Titan Ticari Multi Trac CS 24 8.50- NHS G Lastik

Ürün Puanı:
₺ 339.74

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Titan Commercial Multi Trac C / S, standart çekiş ve minimum toprak hasarı arayan sürücüler için özel olarak tasarlanmış bir çim lastiğidir. Çim biçme makineleri ve diğer ticari çim ekipmanları için ideal olan Titan Commercial Multi Trac C / S, zarar verebileceğinizden endişe etmeden çimlerin üzerinde sürmenizi sağlar. Keskin dönüşler sırasında lastiğin çimleri yırtmasını önleyen benzersiz bir omuz tasarımına sahiptir. Bu nedenle, sürüş sırasında yönünüzü keskin bir şekilde değiştirmeniz gerekiyorsa, Titan Commercial Multi Trac C / S'nin sürdüğünüz çime zarar vermeyeceğinden emin olabilirsiniz. Daha fazla diş derinliği ve kauçuk o temas yüzeyi, lastiğin delinmeye ve erken aşınmaya karşı daha dirençli olmasına yardımcı olur. Titan, Kuzey Amerikalıların en büyük arazi lastiği üreticilerinden biridir. Kaliteli işçiliği, dayanıklılığı ve benzersiz tasarımlarıyla tanınan Titan, tarım, inşaat, sanayi ve arazi lastikleri üreten en iyi şirketlerden biri olarak kendini kanıtlamıştır. Çimlerdeki yırtılmaları önleme özelliği nedeniyle çim biçme makineleri ve diğer çim ekipmanları için mükemmeldir. Standart çekiş, hafif pürüzlü olsa bile yerde kalmanızı sağlar. Çimlere zarar vermeden keskin dönüşler sağlar.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

265 75R ASLAN SPORU A T 116T

₺ 255.20

LİON SPORT A / T Hafif Kamyonlar ve SUV'lar için arazi lastiği Çok yönlü, arazi sırt deseni, yolda ve arazide güvenli yol tutuşu sağlar Sırttaki mikro oluklar, ıslak veya çamu

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.