• Yeni Kız
Haıda HD P235 50R 101V Lastik

Haıda HD P235 50R 101V Lastik

Ürün Puanı:
₺ 210.62

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Dört mevsim lastiği olan Haida HD668, coupe, sedan, CUV, SUV ve minivan gibi binek araçlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Düz borular ve geniş sırt deseni, ıslak ve kuru koşullarda iyi çekiş ve kontrol sağlar ve hd668'in düşük yuvarlanma direnci tasarımı yakıt verimliliğini artırır ve CO2 emisyonlarını azaltır. Kupalarda, sedanlarda, küvetlerde, Suv'larda ve minivanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Tüm mevsim sırt deseni, iyi çekiş ve ıslak ve kuru koşullar sağlar. Düz borular ve geniş sırt deseni, sağlam çekiş için tutuşu artırır ve daha uzun sırt ömrü için eşit olmayan aşınmayı azaltır. Düşük yuvarlanma direnci tasarımı yakıt verimliliğini artırır ve CO2 emisyonlarını azaltır. Optimize edilmiş perde dizisi, sürücüler ve yolcular için sessiz ve konforlu bir sürüş oluşturmak için yol seslerini düşürür.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

MAG 25 9.00-C Lastik

₺ 3.00

Yan yana kullanım için OTR 350 MAG, çeşitli arazilerde mükemmel çekiş ve yol tutuşu sunar Açık, yönsüz sırt deseni Çeşitli donanımlar için geniş ebat yelpazesi 2232 psi enf

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.