• Yeni Kız
2. Karat T.W. Siyah Pırlanta Gümüş Bileklik

2. Karat T.W. Siyah Pırlanta Gümüş Bileklik

Ürün Puanı:
₺ 2.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu kesinlikle çarpıcı 2 ct. saf gümüşten yapılmış orijinal siyah pırlanta bileklik, romantik bir akşam görünümü için mükemmel bir son dokunuş. Çarpıcı, gerçek siyah elmaslar göz kamaştırıcı bir parlaklık ortaya çıkarırken, doğru miktarda biblo ekleyerek caddede gezinirken kafalarınızı çevirin. Bu güzel bileklik, her muhteşem elması sergileyerek ay ışığında sonsuz bir şekilde parlayacak. Bu basit ama parlak bilek parçasıyla akşam görünümünüze inkar edilemez bir cazibe katmaya hazır olun.Siyah elmaslar daha yoğundur ve beyaz elmaslardan daha ağırdır. Bu nedenle, siyah elmaslar aynı karat boyutundaki beyaz elmaslardan önemli ölçüde daha küçük görünebilir. Kuyumcu Kulübü 2.00 Karat T.W. Siyah Pırlanta Gümüş Bileklik : Siyah elmaslar2.00 ct. tw2.30mm Yuvarlak Ayar Gümüş Elmaslar hakkında daha fazla bilgi edinin.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş Bileklik

₺ 68.00

PORİ Kuyumcu, koleksiyonunuzda öne çıkacak karmaşık işçilik becerilerine sahip karmaşık kaliteli parçalar yaratır Pori Kuyumcular Gümüş Bileklik : Malzemeler : 925 Ayar gümü

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.